SINTERKLAASSHOW EN BINGO OP 5 DECEMBER

De viering van Sinterklaas is dit jaar compleet anders door alle maatregelen rondom Covid-19. Echter willen Culemborg Bijvoorbeeld, Sint Comité Culemborg, SRC FM/TV, DS Party- en Eventcenter en De Regisseurs de verjaardag van de Sint niet zomaar voorbij laten en slaan de handen ineen om er alsnog een groot en onvergetelijk feest van te maken voor iedereen. Op 5 december wordt er in de middag een online Sinterklaasshow gehouden met medewerking van Coole Piet Diego en Bart Juwett van de Vet Coole Sint Show, welke aangevuld wordt met een te gekke Bingo! En in de avond wordt er om 20:00 uur ook een speciale Sinterklaasbingo gehouden met een hoofdprijs van maar liefst € 400,-.

De online streaming die om 14 uur van start gaat, is voor iedereen te volgen via SRC TV. Wil je er echt een groot feest van maken? Bestel dan een Bingo pakket. Voor de middag kost de box € 15,- en voor de avond € 25,-. Op zaterdagochtend vanaf 10:00 uur is het mogelijk om je Bingo pakket op te halen bij DS Party- en Eventcenter. Dit pakket bestaat uiteraard uit je bingo kaarten, maar ook uit een platter met lekkere versnaperingen. De kinderen worden door Pieten ontvangen in een speciale Sinterklaas Drive Thru straat met heerlijke pepernoten. Aan het eind van deze straat worden de pakketten in de auto gezet, zodat men niet uit de auto hoeft te stappen. Betalen kan ter plekke.

Vanaf 14:00 uur gaat de show via SRC TV en een online streaming van start en kan iedereen, veilig vanuit huis, meegenieten, van de geweldige Sinterklaasshow. Aansluitend aan de show wordt de bingo gehouden over 5 rondes. In de avond zullen Coole Piet Diego en Bart Juwett nogmaals hun opwachting maken voor een Bingo over 8 rondes en treedt niemand minder dan Michael Oomen live op. Dankzij steun van een aantal bijzondere ondernemers zijn er 500 kinderen uitgenodigd van minder bedeelde gezinnen. Er zullen zelfs een aantal gezinnen in een theater in Utrecht de show gaan volgen. Wilt u ook een of meerdere box(en) sponsoren?

Zo kunnen alle kindjes en ouders meegenieten van het Sinterklaas feest Online en wordt 5 december wederom een dag voor klein en oud om niet te vergeten!

OPHALEN PAKKETTEN: Vanaf 10:00 uur

AANVANG ONLINE MIDDAGSHOW: 14:00 uur

AANVANG ONLINE AVONDSHOW: 20:00 uur

SPONSOR EEN BOX

Via onderstaande optie kunt u aangeven dat u een (of meerdere) box(en) met een bingoboekje wilt sponsoren voor de twee online Sinterklaas Bingo voorstellingen op zaterdag 5 december. De boxen die u sponsort worden beschikbaar gesteld aan gezinnen met kinderen, die client zijn bij de Voedselbanken in de wijde regio.

SINTERKLAAS BINGO WORDT GEORGANISEERD DOOR

EN MOGELIJK GEMAAKT DANKZIJ STEUN VAN